INDEX PAGE BANNER COVID

Ca urmare a noilor reglementări precizate prin Ordonanţa Militară nr 10 din 27.04.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID 19, Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA aduce la cunoştinţa publicului larg faptul că începând cu data de 28.04.2020 a instituit următoarele măsuri:

  • În intervalul orar 7,00-11,00 se va facilita şi se va asigura cu prioritate accesul persoanelor de peste 65 ani în pieţele gălăţene
  • În pieţele agroalimentare va fi limitat accesul persoanelor la un număr maxim de 20 de persoane în acelaşi timp;

 Insistăm asupra respectării de către populaţie a măsurilor de protecţie impuse la nivel naţional şi anume: dezinfectarea mâinilor cu soluţie la intrarea în spaţii, păstrarea unei distanțe de 1,5 mp de alte persoane, evitarea contactului direct cu alte persoane, evitarea formării oricărui grup de persoane, utilizarea foliilor pentru acoperirea legumelor şi fructelor.

Pe toată perioada stării de urgenţă , solicitările chiriaşilor / colaboratorilor Administraţiei Pieţelor Agroalimentare vor fi depuse în format letric la cutia poştală de la sediul societăţii sau prin poştă electronică (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Rugăm utilizatorii pieţelor să se informeze despre activitatea şi măsurile adoptate de către Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA accesând site-ul www. piete-galati.ro sau pagina de Facebook a societăţii.