INDEX PAGE BANNER COVID

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Galați, întrunit în ședință extraordinară, a decis începând de astăzi interzicerea accesul auto și pietonal pe strada Alexandru Moruzzi, între strada Dogăriei și strada Tăuni, cât și accesul auto pe strada Răsăritului, din strada Alexandru Moruzzi până în strada Olteniței.

Măsura se va aplica până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire. Se va permite accesul auto al ambulanțelor, autospecialelor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, Poliției Locale și al autoutilitarelor de aprovizionare și salubrizare, accesul pietonal al salariaților Spitalului General Căi Ferate Galați, pacienților, personalului structurilor Ministerului Afacerilor Interne și Poliției Locale, cât și al riveranilor cu domiciliul pe strada Alexandru Moruzzi, între strada Dogăriei și Strada Tăuni.

Paza și ordinea publică în zona cu acces restricționat va fi asigurată de personal al Poliției Locale Galați, începând cu data de 13.03.2020 până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire. Măsura vine ca urmare a unei adrese înaintată de către Instituția Prefectului Județului Galați, în contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus COVID-19 și gestionarea bolilor înalt contagioase.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Galați a mai decis sistarea activităților în toate spațiile de joacă amenajate în aer liber atât pe domeniul public, cât și în cele ale operatorilor economici, începând cu data de 13.03.2020 până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.